Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

marți, 12 aprilie 2011

GEROVITAL PLANT

"Inceputa cu peste 120 de ani in urma, activitatea FARMEC are astazi o larga recunoastere, atat in Romania, cat si in lume, produsele companiei fiind exportate in tari din Europa, Asia si America de Nord. Istoria moderna a companiei incepe in 1967, cand FARMEC devine primul producator de creme si emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din Romania."










"FARMEC se situeaza in randul marilor companii industriale din Europa, atat prin calitatea produselor, cat si datorita investitiilor in tehnologii moderne, menite sa protejeze mediul inconjurator. In cadrul companiei, functioneaza primul laborator de analize fizico-chimice din Transilvania acreditat RENAR si, totodata, cea mai mare sectie de aerosoli din sud-estul Europei."


"Noua gama Gerovital Plant este bazata pe principii active naturale care asigura o buna toleranta si compatibilitate cu 
pielea. Este o noua gama de intretinere completa (fata, corp si par) dedicata femeilor cu varsta intre 20 si 45 ani si care raspunde exigentelor de ultima ora in materie de ingrijire cosmetica.
Un ingredient valoros al acestei game este extractul organic de Floare de Colt, Alpaflor Edelweiss, obtinut dintr-o planta care uimeste prin vigoarea si puterea cu care rezista unui mediu de viata potrivnic."




Fac parte din grupul Green Team Gerovital Plant!!!
http://www.facebook.com/pages/Green-Team-Gerovital-Plant/190859424290623 


Am testat Gama Gerovital Plant cu extract BIO de Floare de Colt are un rol cheie, datorita incontestabilelor sale proprietati de protectie si regenerare a pielii, ca ingredient activ ce contracareaza actiunea distructiva declansata de radicalii liberi asupra acidului hialuronic, asupra fibrelor de colagen si elastina proprii pielii.




Crema hidratanta, Lapte vitaminizant demachiant, Ser contur ochi si buze...reprezinta secretul frumusetii eterne. Sunt produse destinate ingrijirii pielii fetei si gatului, o crema de zi cu efecte intensiv hidratante.

Complexul Herbatonic si Aquaxylul asigura echilibrul optim de hidratare, nutrire si remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface functia de bariera a pielii, aceasta devenind mai hidratanta, mai elastica, mai tonica. Uleiurile naturale de Jojoba si Soia hranesc si regenereaza pielea, asigurand protectie intreaga zi.

Extractul organic de Floare de Colt are efecte antioxidante, calmante protejand pielea impotriva factorilor de mediu nocivi.



Se foloseste zilnic, dimineata, dupa demachierea si tonifierea corespunzatoare a tenului. Se aplica pe fata, gat si decolteu si se maseaza usor pana la completa absorbtie in piele.



Nivelul de hidratare a crescut cu pana la 49,4% dupa o ora de la prima aplicare*.
Efect semnificativ de crestere a elasticitatii pielii cu 60% dupa o ora de la aplicarea produsului.
In urma evaluarii subiective 100% dintre utilizatori au perceput o senzatie de hidratare, 60% o senzatie de prospetime/racoare.
100% din subiecti vor dori sa continue utilizarea produsului.
*Evaluare instrumentala.

CU GEROVITAL PLANT FLOARE DE COLT
TANARA MEREU VEI FI...