Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

vineri, 31 august 2012

Sunteti multumita de farmecul dvs.?

Reguli generale pentru a avea farmec nu exista, fiind vorba doar de calitati personale.Oamenii au multe trasaturi comune fizice si psihice, dar exista si acel ceva propriu fiecaruia care retine atentia si de care ne amintim, de exemplu duiosia, puterea de intelegere, seriozitatea, optimismul cuiva, de un anumit specific al personalitatii! 

Trebuie sa incercam sa ne prezentam intr-un mod cat mai firesc, in tot ceea ce facem, sa pastram controlul asupra gesturilor, miscarilor noastre, sa nu aparem crispate, intr-un cuvant, comportarea noastra sa fie cat mai naturala. 


Sa suradem si sa radem cat mai mult. Rasul este o reteta miracol, este un tonic nu numai pentru suflet, caci prin ras se intensifica circulatia sangvina, trasaturile se destind. O stare generala psihica buna aduce si o buna dispozitie. Daca suntem bune, calme, ingaduitoare, daca vrem sa ne pastram aerul tineresc, nu trebuie sa ne enervam pentru orice; enervarea oricat de mica ar fi, ne intuneca, ne urateste figura. Obiceiul de a ne increti fruntea oricand nu ne place ceva sau nu ne convine- duce la aparitia ridurilor transversale, dupa cum si un zambet conventional, fals, prea des duce la aparitia parantezelor in jurul gurii.

O importanta deosebita o are si vocea. Sa nu uitam expresiile "tonul face muzica", "vorba dulce mult aduce"! 
Folosind o voce buna la telefon, in relatiile cu colegii si acasa, vom reusi sa imprimam vocii noastre un ton personal, agreabil si placut.

Pentru cei din jurul nostru trebuie sa avem o atitudine care sa raspunda nevoii acestora de intelegere si incurajare, sa avem o atitudine de generozitate dublata, de rabdarea necesara cand ascultam marturisirile unei prietene; in acest fel vom deveni o prietena de nepretuit!

miercuri, 29 august 2012

Cosmetica celor mici

Mentinerea sanatatii celor mici nu poate fi conceputa fara o riguroasa igiena a pielii! Regulile de igiena care mentin curatenia pielii trebuie insusite de catre copii la o varsta frageda. In felul acesta respectarea acestor reguli se va transforma treptat in obisnuinta.

Copilul trebuie deprins astfel de mic sa-si spele fata, mainile, gatul, picioarele, dintii; intai cu ajutorul celor mari apoi singur. Trebuie sa invatam copiii sa se spele pe maini inainte de a se aseaza la masa, dupa jocul cu animalutele si ori de cate ori se murdareste.


Unghiile vor fi taiate scurt si curatate bine. Copii care au obiceiul de a-si roade unghiile sau de a-si tine degetele in gurita, vor fi dezvatati de aceste obiceiuri nesanatoase si inestetice, aplicand sub unghii o solutie amara.


Din cauza jocului,  alergarii, copii transpira repede. De aceea baia de saera este indispensabila. O grija deosebita se va acorda picioarelor, mai ales in sezonul cald, pentru a preveni o transpiratie abundenta care poate duce la eroziuni. In afara de baia obligatorie, dimineata si seara picioarele vor fi pudrate cu talc iar ciorapii vor fi schimbati zilnic.


Igiena parului

Parul copiilor se murdareste cu usurinta, ceea ce implica spalatul mai des- o data pe saptamana la fetite si mai des la baieti. Spalatul se va face cu sapunuri de calitate superioara sau cu samponuri speciale pentru copii. Spalarea cu galbenus de ou este deasemeni indicata. Orice neglijenta in aceasta privinta poate aduce consecinte neplacute.  

Ingrijirea dintilor

Copii trebuie obisnuiti de la varsta de 2 ani sa-si ingrijeasca dintii, la inceput printr-o simpla clatire a gurii, apoi prin folosirea periutei de dinti. Periodic, la 6 luni sau cel mult la 1 an, copilul va fi aratat medicului stomatolog. Numai o ingrijire riguroasa creeaza conditiile pentru a pastra dintii sanatosi.

marți, 21 august 2012

Organic e cool

Hello,

Ieri, va spuneam ca am o surpriza pentru voi, in materie de premii. Acum a sosit momentul mult asteptat. Biosens ofera 2 premii a cate un bax (12 buc.) de suc Bio Hoellinger de lamaie- PET 500!


Organic e cool! 
Hoellinger creaza produse ecologice inovatoare, de calitate premiuim, in ambalaje prietenoase!


Regulament

1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Biosens Produse Ecologice
3. Share la concurs si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Lasati un comentariu in cadrul concursului, in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare!

Perioada desfasurarii concursului 21- august- 28 august!

Succes!

Concursul se pana pana pe 5 septembrie!


Concursul s-a incheiat iar castigatoarele sunt:

Condurat Crina, din Iasi


Ana Maria, din Botosani


Felicitari!

Trimiteti datele de contact in 24 de ore, pe facebook!

luni, 20 august 2012

Dietele Vegetariana si Lacto- Vegetariana

Pentru ca din ce in ce mai multi oameni renunta la carne si se orienteaza catre fructe, legume si nuci ca alternativa mai sanatoasa si mai omenoasa, ei trebuie sa fie foarte atenti la echilibrarea dietei.

Lacto- vegetarienii, vegetarienii si un al treilea grup, pescatarienii (care mananca peste, dar nu si carne) consuma de obicei mai multe fibre si carbohidranti complecsi decat consumatorii de carne, in forma cerealelor integrale, a fructelor oleaguminoase si a leguminoaselor (fasole, linte, mazare). O dieta bogata in fibre poate proteja impotriva mai multor boli ale intestinului si usura tranzitul intestinal, ceea ce ii fereste pe vegetarieni de constipatie. Vegetarienii au risc mic de a face litiaza biliara si diverticuloza.


O dieta vegetariana echilibrata ar trebui sa fie compusa din alimente nutritive de baza ca painea integrala, pastele, cartofii si orezul, mancare impreuna cu o mare varietate de legume, fructe, nuci si seminte.

Sarcina, copii si o dieta vegetariana
Este perfect sanatos pentru o gravida sa urmeze o dieta vegetariana, daca acesta contine fier, calciu, vitamina B12. Surse bune de fier sunt legumele verzi, cerealele, lintea sau fasolea batuta.
Daca femeile nu au deficit de fier in timpul sarcinii, copii lor se nasc cu rezerve de fier in organism pentru 6 luni; dupa acest interval, trebuie incluse surse de fier in dieta copilului. Alaptarea prelungita poate duce la anemie, pentru ca laptele este o sursa saraca de fier. 
Viitoarele mamici vegetariene trebuie sa ia suplimente de calciu si vitamina B12, dar cu acordul medicului.

luni, 13 august 2012

Giveaway Life Care

Dragi amigos,
Va doresc un inceput de saptamana plin de soare si vesel!

In colaborare cu Life Care, v-am pregatit un nou giveaway cu premii deosebit de frumoase! In cadrul concursului puteti castiga:


Locul 1
Balsam de par Bio cu proteine Logona


Locul 2
Gel de dus antistres cu extract de roinita Bio Krauter


Regulament

1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului ProduseLifeCare.eu
3. Share la giveaway si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Lasati un comentariu cu toti pasii pe care i-ati urmat

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare.

Perioada desfasurare: 13 august- 23 august 2012

Succes!


Giveaway-ul s-a incheiat iar castigatoarele sunt:

Tatiana Ghinda


Ludovica Gyorgy


Felicitari dragele mele!

Trimiteti datele de contact pe facebook.

joi, 9 august 2012

Concurs Mineralium Dead Sea



Hello! 
Va invit la un nou concurs!

Mineralium Dead Sea, ofera un premiu, ce consta in Demachiant si Toner din gama Hydrasource!



Regulament

1. Urmariti blog-ul prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Mineralium Dead Sea
3. Share la concurs si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Lasati un comentariu in cadrul concursului, in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare.

Concursul se termina pe 25 august 2012.

Succes!

Felicitari Gabriela Boscan!
Premiul este al tau!


Astept datele de contact pe facebook, pana maine la ora 18:00!

miercuri, 8 august 2012

Castiga rasfat cu Daily Bio

Asa cum tu preferi alimentele light in timpul zilelor de vara si hrana pielii tale ar trebui constituita din produse puternic hidratate, pline de vitamine si minerale. 


Daily Bio.ro ofera o gama diversificata de cosmetice bio, pentru igiena trupului tau!

In cadrul concursului poti castiga 3 premii ce constau in:







Regulament

1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului DailyBio.ro
3. Share la concurs si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Lasati un comentariu in care sa mentionati toto pasii pe care i-ati urmat

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare

Concursul se termina pe 20 august 2012.

Succes!


Concursul s-a incheiat iar castigatoarele sunt:

Catalina Sora


Brindusa Alunculesei


Mihaela Preda


Felicitari!
Trimiteti datele de contact pe facebook, pana maine la ora 12:00! 

Sistemul imunitar

Avem nevoie de un aport constant si echilibrat al tuturor vitaminelor si mineralelor esentiale pentru ca sistemul nostru imunitar sa functioneze corespunzator, protejandu-ne in fata infectiilor si bolilor.

Exista numerosi factori care pot avea efect negativ asupra sistemului imunitar: alcool si cofein, inhalarea de metale grele precum- cadmiul, plumbul sau mercurul- si fumatul de tigara sau alte forme de poluare al aerului. Atunci cand substantele poluate sau toxice sunt absorbite in organism, ele slabesc eficacitatea mineralelor si a vitaminelor din alimente si sunt uneori descrise drept antinutrienti.


Un aliat impotriva cancerului
Se stie ca sistemul imunitar joaca un rol important in preventia cancerului. Se considera ca un tip anume de globule albe, numite "ucigase", ce fac parte din sistemul imunitar, pot identifica celulele tumorale dupa schimbarile din membrana lor de suprafata. Alte globule, "asistente", ajuta apoi celulele "ucigase" sa se multiplice si atunci cand exista suficiente, se ataseaza de celulele tumorale si le distrug.


Rolul alimentatiei
Pentru a ameliora rezistenta naturala a organismului, alimentatia trebuie sa furnizeze cantitati ample de vitamine si minerale, inclusiv antioxidanti, precum si substanteprotectoare naturale, intalnite in plante. Antioxidantii contribuie totodata la neutralizarea radicalilor liberi in exces, produsi in cadrul mecanismelor naturale de aparare al organismului. 

Pestele, carnea de pasare si cea rosie slaba, lactatele dietetice, cerealele si legumele sunt surse bune de minerale. Alimente precum branza, ouale sau ficatul, care contin vitamina A, si spanacul, cartofii dulci sau morcovii, sunt surse bune de beta-caroten, trebuie consumate zilnic. 

marți, 7 august 2012

Giveaway Apivita

Cand vorbim despre samponarea parului vopsit intelegem folosirea la spalare a unui produs a carui actiune consta in al ingriji, pentru a combate factorii daunatori ai vopselei, uscarea parului si estomparea culorii.


Apivita ne recomanda Propoline Sampon pentru par vopsit cu Floarea Soarelui si Miere


 


Participa la giveaway si poti castiga unul din cele 3 premii, ce constau in cate un sampon Propoline.

Regulament


1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Apivita.ro
3. Share la giveaway si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Lasati un comentariu in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat!

Giveaway-ul se termina pe 18 august 2012.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare.

Succes!


Giveaway-ul s-a incheiat iar castigatoarele sunt:

Mimy Shop


Dana Matei


Brose Dragalase


Felicitari!
Trimiteti datele de contact pe facebook, pana luni la ora 9:00!

luni, 6 august 2012

Summertime

Varaaaa! 
Este atat de cald, insa este atat de bine...o simti si tu, mai ales daca esti in cadrul perfect romantic de la mare.

Si...pentru ca am deschis subiectul, Petty.ro ofera o gama diversificata de produse destinate sezonului estival. Fii in trend!

Participa la concurs si castiga premiile puse in joc:
                       
                         Premiul 1. Geanta casual Soft Petty



                          Premiul 2. Ceas unisex Modern Petty



                                            Regulament


1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Petty.ro
3. Share la concurs si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Lasati un comentariu in cadrul concursului in care sa mentionati, toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare.

Perioada desfasurarii concursului 6 august- 16 august.

Succes!


Concursul s-a incheiat, iar castigatoarele sunt:

Locul 1. Rosia Victoria


Nicoleta Alexandra


Felicitari!
Trimiteti datele de contact pe facebook!

Hiperactivitate

Hiperactivitatea sau deficitul de atentie a facut subiectul multor cercetari in altimii ani. S-a sugerat ca de vina ar fi unii coloranti alimentari sintetici precum tartrazina (E 102) si unii conservanti precum acidul benzoic. Totusi exista multe controverse in privinta efectelor acestor aditivi si numarul de copii pe care ii afecteaza.


Cu toate acestea, unele studii u descoperit ca starea copiilor cu dificultati comportamentale si de invatare da semne vizibile de amelioarare odata cu aditivii, prezenti in sucul de portocale, ciocolata, bacon, sunca, salam, si alte alimente procesate, sunt eliminati din dieta lor. Excesul de cofeina prezente in alimente precum cafeaua, ceaiul, ciocolata amaruie si unele bauturi de tip cola, a fost si el blamat drept o cauza a hiperactivitatii ca si intolerantele fata de unele alimente.



Carbohidrantii de rafinare
Prajiturile, biscuitii, dulciurile si produsele de patiserie trebuie consumate cu moderatie, pentru ca organismul are nevoie de tiamina ca sa poata metaboliza carbohidrantii rafinati. S-a dovedit ca un consum scazut al acestei vitamine, urmare a caruia sistemul iminitar insuficiente, provoaca schimbari comportamentale. Tiamina este prezenta in cereale integrale, orez brun, galbenus de ou si legume.

Copii problema
Aproximativ 1 din 10 copii da semne, mai slabe sau mai pronuntate, de hiperactivitate, in timp ce 1 din 200 are probleme severe, din cauza carora viata de familie poate fi serios perturbata.
Copii hiperactivi nu pot sta locului si au o putere de concentrare slaba.
Comportamentul lor este imprevizibil si pot deveni brusc agresivi sau plangareti. Acesti copii sunt adesea de o inteligenta medie sau peste medie, insa pot avea dificultati de invatare, in parte din cauza dificultatii de a se concentra. Unii sufera de Eczeme su de Astm si majoritatea dorm prost.

Alimente cu salicilati
Salicilatii, substante intalnite in multe alimente, ca si in aspirina, pot provoca hiperactivitate la copii susceptibili. Se gasesc in mod natural in majoritatea fructelor, inclusiv in mere, caise, piersici, prune, fructe de padure, stafide. Printre fructele cu un continut scazut de salicilati se numara bananele, perele, papaya.

joi, 2 august 2012

Ce cadouri am mai primit?

Luna iulie, a fost norocoasa pentru mine; am primit multe cadouri frumoase si utile, in urma colaborarii cu diversi sponsori amabili.  



Apa termala Oxyance-
calmeaza tenul urban si ii ofera prospetime si vitalitate. Extrasa din inima muntilor Apuseni, departe de orice forma de poluare, bogata in bicarbonat si calciu.



Crema hidratanta Oxyance- asigura stare de bine a pielii tale, in fiecare zi. Aceasta crema usuara, cu protectie solara, contine apa termala pura din Alpi si acid hialuronic, care actioneaza in profunzime, la nivelul tesuturilor, pe care le hidrateaza pentru o lunga perioada de timp, asigurand elasticitatea pielii.



Multumiri Oxyance & Sensi Blu


Ulei elaticizant pentru protectie solara cu galbenele, jojoba si nuca verde- pentru bronzare rapida si intensiva


Fluidosole pentru fata si corp cu ulei de Argan si vitamina E.
- rezistent la apa




Multumiri L'Erbolario & Sensi Blu


Soltan Prolonger Lotiune dupa plaja 200 ml



Multumiri Boots & Sensi Blu


Crema de fata- zi si noapte ten gras/mixt. Are o consistenta usoara si hidratanta iar datorita amestecului de uleiuri esentiale, previne inflamatiile.


Gel pentru picioare- calmeaza picioarele obosite, cu dureri si cu arsuri.




Multumiri Styx Naturcosmetic


Voi ce ati mai castigat, ce cadouri ati mai primit?

miercuri, 1 august 2012

Regulament concursuri

  1. La concursurile organizate de mine, pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul in Romania care au varsta de cel putin 14 ani impliniti 
  2. Participantii la concursuri sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului
  3. Sa ma urmareasca prin GFC
  4. Un castigator are dreptul la un singur premiu pe saptamana
  5. Castigatorii sa trimita datele de contact (revendicarea premiilor) in termen de 24 de ore- exceptie weekenduri-le
  6. Sa aiba un limbaj adecvat 

Trimitrea premiilor pot intarzia chiar si 30 de zile. Daca in termen de o luna nu primiti premiile, astept mesaj privat cu link-ul concursului la care ati participat.


Premiile se acorda prin tragere la sorti! 
Deasemeni se vor da si premii de fidelitate celor mai activi fani (de pe blog si facebook).


Daca esti deacord cu cele de mai sus INSCRIE-TE!

Giveaway London Bridge Accsessories

                                       Hello frumoaselor!

London Bridge Accessories si Doddoღ va invita la un nou giveaway!
Premiul? O pereche de cercei, frumosi...frumosi...




1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Descrie in scurte cuvinte blog-ul London Bridge Accessories!
Cel mai inspirat raspuns va fi premiat!
3. Like paginii de facebook al sponsorului Extensii par Cayra
4. Share la giveaway si Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
5. Lasati un comentariu cu raspunsul (referitor la blog) si toti pasii pe care i-ati urmat.

Perioada desfasurare giveaway 1 august- 10 august 2012!


Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile annonime nu sunt luate in considerare.


Succes!


Felicitari Tender Carmen Marilena!

Hemoroizi

Cele mai probabile cauze ale hemoroizilor- venele umflate, dureroase sau cu mancarime, la tesutul anal- sunt constiptia prelungita sau diminuarea fluxului sangvin catre abdomen din cauza statului asezat pe scaun pe perioade lungi. Obeszitatea este un alt factor care exacerbeaza frecvent hemoroizii. Dificultatea de a avea scaun ca efect al constipatiei este adesea rezultatul consumului mare de alimente rafinate, cu putine fibre sau complet fara, si al consumului insuficient de apa si alte lichide.

Tulburarea apare adesea in timpul sarcinii, mai ales daca exista o predispozitie ereditara pentru aceasta boala.




Fibrele va vin in ajutor
Pentru tratarea cazurilor usuare de hemoroizi, consumti multe limente cu fibre solubile, cum ar fi ovazul, fructele si legumele, precum si cereale integrale si orez brun, pentru fibre insolubile; beti cel putin 2 l apa pe zi.
Urmand o dieta care contine aceste alimente puteti chiar preveni formarea de hemoroizi. Fibrele solubile din ovaz sunt deosebit de eficiente la tratarea constipatiei, deoarece au ca efect scaune mai moi, care usureaza defecarea. Alimentele iuti si condimentate, (curry-ul), trebuie evitate, deoarece adesea ele agraveaza boala si maresc disconfortul de defecare.


In cazurile persistente, sangerarea care apare, poate duce la o deficienta de fier ce ajunge uneori pana la anemie. Printre surselealimentare bune de fier se numara ficatul, leguminoasele, nucile, alunele si legumele cu frunze verzi. Sursele de vitamina C, in special fructele proaspete, imbunatatesc absorbtia fierului. 


Atunci cand sangerarea rectala nu se diminuiaza, consultati un medic deoarece acest lucru poate indica un cancer de rect. Cazurile mai grave de hemoroizi sunt usor tratate pe cale chirurgicala, de regula ambulatoriu.