Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

luni, 31 decembrie 2012

Happy New Year 2013

Suntem in pragul Noului An- 2013. 
Va urez Fericire si Sanatate, multe bucurii, ganduri bune, armonie deplina si UN AN NOU cu multe impliniri!


LA MULTI ANI!



luni, 17 decembrie 2012

Ridurile

Sub pielea obrazului se gasesc numerosi muschi mici, denumiti muschii mimicii sau muschii pielosi. Ultima denumire se datoreaza faptului ca unul din cele doua capete ale acestora este fixat de piele. Prin contractia lor se formeaza o cuta, orientala perpendicular pe directia tractiunii. Dupa incetarea contractiei pielea revine la pozitia initiala datorita elasticitatii proprii si a tendoanelor muschiului. 
Contractia acestor muschi, sub influenta sistemului nervos, permite si exteriorizarea starilor psihice: veselie, tristete, suparare, s.a. 

Cu varsta pielea isi pierde din elasticitate si nu mai poate reveni la forma initiala, ramanand pliata, ceea ce are drept urmare aparitia ridurilor.
Ridurile pot fi impartite in riduri plisare (incretire)- cum sunt pliurile de la nas la buze, pliurile gatului si ale fruntii- si riduri de lasare (surpare)- cum sunt ridurile "laba gastei" a comisurilor buzelor (gurii), a pleoapelor inferioare, obrajilor, gatului, barbiei- care se pot ameliora prin tratament. 


Ridurile apar de obicei intr-o anumita ordine. Mai intai apar cele verticale si orizontale ale fruntii, apoi ridurile de la ochi, asa-numita "laba gastei", urmeaza cutele care pornesc de la nas spre comisura buzelor, ca doua paranteze. Pe masura ce inaintam in varsta se rideaza pleoapele si deasupra buzei superioare apar riduri verticale. 

Lacrousse defineste ridul ca "un pliu" care este deobicei rezultatul varstei- ceea ce nu inseamna ca persoanele tinere sunt scutite de acest neajuns. Mai ales la persoanele cu pielea uscata, sensibila, ridurile fine se pot transforma in adevarate riduri daca nu se iau masuri de protejare, hranire si tonifiere a pielii. 

Prevenirea formarii ridurilor trebuie sa inceapa din adolescenta, mai ales daca pielea este sensibila deshidratata, uscata, deoarece numai in felul acesta aparitia lor va fi intarziata cat mai mult posibil.
Toata lumea doreste sa-si conserva aspectul tineresc. Dar pentru a pastra acest aspect trebuie sa nu comitem greseli ca, de exemplu, aplicarea unor tratamente necorespunzatoare.

Teama de a imbatrani prea repede, teama de riduri, devine pentru multe femei o obsesie chiar daca primul rid pe care-l observam nu este decat un rid de expresie. Produsele folosite joaca un rol important, de aceea cu riscul de a nu repeta, insistam asupra faptului ca nu orice produs ni se potriveste chiar daca este de cea mai buna calitate. Alegerea acestora trebuie facuta in functie de caracteristicile tenului fiecaruia, tinand seama ca, printre altele, un produs destinat unui ten gras poate cauza multe neajunsuri unui ten uscat.

miercuri, 12 decembrie 2012

Tehnica machiajului

Tehnica machiajului necesita o indemanare speciala pe care orice femeie o poate capata cu timpul. La inceput este bine sa fie consultata o cosmeticiana care va determina natura tenului, armonia culorilor si indicatia folosirii produselor cosmetice si de machiaj.

Un machiaj obisnuit prevede o pudrare si aplicarea unui ruj pe buze. Abia dupa un timp putem trece la fond de ten, a fardurilor de obraz si de ochi si apoi la un machiaj corector. 
Machiajul obisnuit se apropie cat mai mult de culoarea naturala a pielii si trebuie sa fie cat mai discret.



Demachierea constituie o conditie esentiala pentru pregatirea obrazului in vederea machierii. Ea se realizeaza cu o crema sau cu lapte demachiant care se alege in functie de natura tenului. Aceasta operatie incepe cu ochii si buzele. Majoritatea specialistilor recomanda chiar aplicarea de masti inaintea unui machiaj de seara, deoarece un obraz curat, odihnit asigura in mai mare masura reusita acestuia.

Se aplica crema de baza, protectoare si se lasa cateva minute pentru a fi absorbita de piele, dupa care excesul se indeparteaza prin tamponari usoare cu un servetel de hartie fina. 
Crema se alege in functie de natura tenului, in general ea trebuie sa fie semigrasa, hidratanta si sa se intinda usor.
Uneori se prefera laptele hidratant care se intinde si patrunde mai usor in piele. Abia dupa terminarea acestei operatiuni va incepe machiajul propriu-zis prin aplicarea fondului de ten.

Fondul de ten se aplica in cantitati foarte mici, mai bine sa fie insuficient decat sa fie prea mult. El trebuie sa formeze o pelicula foarte subtire, aproape invizibila. Daca totusi  observam ca fondul de ten nu s-a intins uniform il putem dilua avand pe pulpa degetelor putin lapte hidratant.
In cazul in care obrazul prezinta anumite imperfectiuni se va recurge la machiajul corector. Se poate aplica fard anticearcan.

Aplicarea fardului de obraz trebuie sa imite o imbujorare naturala imprimand tenului o mina sanatoasa; de asemeni, trebuie sa nu fie prea intensa, alegandu-se o culoare mai deschisa decat cea a rujului de buze.
Este o arata si alegerea culorilor, care trebuie sa se asorteze cu cea a rujului de buze, a lacului de unghii, a imbracamintei, s.a.

In final culoarea parului, a ochilor, a pilelii a buzelor trebuie sa fie in perfecta armonie. Este normal sa tinem cont de moda, dar in primul rand sa alegem culorile care ne avantajeaza. 

marți, 11 decembrie 2012

Tolba Mosului

Vrei si tu un cadou din tolba lui Mos Craciun?

Participa la concurs in perioada 11decembrie- 23 decembrie 2012 si poti castiga cadouri oferite de Francy Store

In cadul concursului puteti castiga:
Locul 1
Ruj Kico


Curea rosie


Locul 2
Brosa & Accesoriu de par


Esarfa


Locul 3
Esarfa Fancy



Regulament

1. Urmariti blog-ul prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Francy Store
3. Like paginii de facebook al blog-lui Doddoღ
4. Share la concurs
5. Lasati un comentariu in cadrul concursului in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare

Succes!
Concursul s-a incheiat.
Castigatorii sunt:

Georgyaa Geoo


Conof Lenuta Ionela


Filigeanu Marius Daniel


Felicitari!
Trimiteti datele de contact pe facebook.

Lista concurs "Cel mai frumos brad"

Lista concurs "Cel mai frumos brad"

1. Mandrescu Cristina


2. Georgyaa Geoo


3. Daniela Durbaca


4. Nadia Alina Candrea


5. Mary Anton



6. Banu Elena



7. Ciocoiu Nicoleta



8. Mihaela Preda



9. Lovefashion  Blogultau



10.  Iulia Sava



11. Andreea Alexandra Lusiana



12. Ioana Gabriela Dima



13. B- Andreia Daniela



14. Vero Sima



15. Tender Carmen Marilena



16. Ramona Daniela Sculschi



17.  Alexandra Serban



18. Roxana Elena



19. Ana Maria Dinu



20. Bianca Roxana Anitei



21. Flo Flory



22. Pinzariu Misha



Reactualizez lista la fiecare 5 fotografii primite
Nu sunt admise fotografiile din spatii publice

Concursul s-a incheiat!

Toti bradutii sunt frumosi, alegerea este grea... 
Felicitari tuturor pentru curaj! 
Mi-ar fi placut sa fie mai multe inscrieri!

Premiile vor merge la Alexandra Serban (locul 1) si la Pinzariu Misha (locul 2)

Felicitari!
Trimiteti datele de contact pe facebook!

Cel mai frumos brad

In parteneriat cu Artizanat- cadouri speciale, organizam un concurs foto cu tema: " Cel mai frumos brad impodobit de Craciun"


Ideiile voastre vor fi rasplatite cu unul din doua cosuri Cadou 
Premiul 1



  • Cos impletit din panus, 
  • mileu tesut, 
  • coronita decor Craciun, 
  • tuica de pruna din Maramures in trastuta aleasa
  • amfora cu miere & migdale
  • decoratiune trandafir

Premiul 2



  • Cos impletit din panus
  • Glob de sticla decorat manual, 100 mm
  • lingura decor
  • mileu din BBC cu dantela colorata
  • decor Craciun
Regulament

1. Urmariti blog-ul prin GFC
2. Like paginii de facebook al blog-lui Doddoღ
3. Share la concurs
4. Trimiteti fotografia cu Bradul vostru impodobit (din prezent sau de anul trecut), impreuna cu numele de GFC si numele de facebook, prin mail la ugleamihaela@gmail.com

Ulterior, voi posta pozele intr-o alta postare pe blog.

Fotografia trebuie sa aiba ca motiv: 
"Cel mai frumos brad impodobit de Craciun"
Fotografia trebuie sa fie facuta de voi.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.

Desfasurare concurs: 11 decembrie- 21 decembrie 2012

Lista concurs "Cel mai frumos brad"

Succes!

Castigatoarele sunt Alexandra Serban si Pinzariu Misha.

joi, 6 decembrie 2012

Barbatii primesc cadouri

La multi ani Nicolae, Nicoleta (derivate)!
De ziua numelui cele mai frumoase dorinte sa devina realitate!

Daca pana acum au primit cadouri doar femeile, iata ca a venit si randul barbatilor... 

Luxury Grooming Company ofera un premiu deosebit, pentru un barbat deosebit!







Regulament

1. Urmariti blog-ul prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Barbierit.ro
3. Like paginii de facebook al blog-lui Doddoღ
4. Share la concurs
5. Lasati un comentariu in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare!

Perioada desfasurarii concursului: 6 decembrie- 16 decembrie

Succes!

Concursul s-a incheiat! 

Felicitari, Nicoleta Ciocoiu!


Trimite datele de contact pe facebook!

miercuri, 5 decembrie 2012

Carnea de porc

Porcul este printre animalele cu cea mai multa carne macra. Totusi, multe derivate ale carnii de porc- salamul, carnatii, costita- sunt bogate in grasimi saturate, care, consumate in exces se asociaza cu cresterea nivelului colesterolului sangvin, vinovat de rigidizarea arterelor si de boli cardiace.
De fapt, carnea macra de porc are mai putina grasime decat aceea de vita sau de miel si doar ceva mai multadecat cea de gaine (fara piele). De exemplu, o bucata de 100g de friptura slabacontine 7% grasime, in timp ce tot atata friptura de pui are 5,5%. 

Carnea de porc este o sursa excelenta de vitamine B, mai ales de B12. Este si o sursa buna de zinc si contine fier.


Cel mai sanatos mod de a consuma carnea de porc este curatarea ei de grasime inaintea gatirii. Este foarte important ca porcul sa fie bine patruns, pentru ca poate transmite oua de tenie, tricinella si alti paraziti. Cel mai simplu mod de a verifica coacerea este introducerea unui cutit in carne- nu trebuie sa mai iasa suc rozaliu. 

De ce este sunca roz?

Sunca sarata, spre deosebire de carnea de porc simpla, ramane roz si dupa preparere. In timpul sararii nitritii utilizati transforma mioglobina, pigmentul care capteaza oxigenul in tesutul muscular, in nitrozonioglobina, rosu-inchis. De aici rosul inchis al kaizerului si al unor varietati de sunca daca sunt consumate crude.  
Nitrozomioglobina revine la culoarea ei caracteristica, roz, daca sunca este prajita sau fiarta. In lipsa nitrilor, carnea preparata ar fi devenit gri. Nitritii inhiba cresterea bacteriilor daunatoare, ca celea care provoaca botulismul.

Prin procesul de sarare, produsele precum kaizerul, sunca si jambonul au continut foarte inalt de sodiu si ar trebui consumate in cantitati mici daca sunteti hipertensivi sau urmati o dieta hiposodata.

luni, 3 decembrie 2012

Cadouri personalizate "I Love Doddoღ"

 Decembrie, luna cadourilor, luna in care sarbatorim Ziua Nationala, Mos Nicolae si Craciunul; De sarbatori daruim si primim! 
  
Cadoria, ofera 4 premii deosebite, inscriptionate:
 "I Love Doddoღ  & Cadoria"

Locul 1
 Mascota iepuras, de plus cu tricou


Locurile 2, 3 si 4
 Cana termosensibila albastra


Regulament

1. Urmariti blog-ul prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Cadoria.ro
(optiunea Imi place in partea stanga, sus)
3. Like paginii de facebook al blog-lui Doddoღ
4. Share la concurs
5. Lasati un comentariu in cadul concursului in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii!
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare!

Perioada desfasurarii concursului 3 decembrie- 12 decembrie!

Succes! 

Concursul s-a incheiat. 


Castigatoarele in ordinea extragerii sunt:

Condurat Crina


Caunic Mihaela


Brindusa Mandric


Janeta Janet


Felicitari!
Trimiteti datele de contact pe facebook!