Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

vineri, 29 martie 2013

Lansarea gamei Aqua Treatment

Echipa Capra Nera  celebreaza, in luna aprilie lansarea noii game Aqua Treatment ce contine 4 produse pentru ingrijire faciala, pe care le veti cunoaste in cadrul evenimentelor organizate in 15 orase din tara: - Gel de curatare 200 ml, - Apa Faciala Reechilibranta 200 ml, - Masca- gel 50 ml, - Crema de zi 50 ml. 




Eficienta acestor produse in ceea ce priveste hidratarea pielii a fost demonstrata prin studii de laborator.
Daca doriti sa cunoasteti si sa testati in premiera produsele Aqua Treatment participati la eveniment!



Tenul gras

Tenul gras lucios, lipsit de suplete, unsuros in special pe frunte, aripile nasului si barbie. Acest aspect este consecinta activitatii sporite glandelor sebacee. Pielea grasa prezinta porii dilatati, datorita cantitatii sporite de sebum, iar cu timpul, neingrijita, capata o culoare galbuie. Acest tip de piele este terenul favorizant al alaritiei comedoanelor si chiar a acneei.

Tenul gras este caracteristic femeilor brunete.
Specialistii il imparte in doua categorii:
- ten gras uleios, care este lucios si la apasare usoara prezinta o suprafata neteda
- ten gras asfixic (transformat din tenul gras uleios care nu a bebeficiat de ingrijiri cosmetice adecvate) care prezinta porii inschisi, cu exces de sebum si cu un strat cornos dezvoltat. Se observa numeroase puncte negre care se transforma uneori in cosuri.


(imaginea este ca titlu de prezentare)

Seboreea se pune usor in evidenta prin aplicarea pe piele a unei foite de hartie care se pateaza. Daca presam  pielea intre doua degete, se constata filamente seboreice pe care le putem face sa iasa din pori.
Pielea grasa se rideaza mai greu, dar este lipsita de suplete si fragezime din cauza efortului la care sunt supuse glandele sebacee.
Ingrijirea zilnica si in special curatirea profunda prezinta o importanta deosebita pentru tenul gras. 
Pentru ingrijirea zilnica a tenului gras se pot folosi apa si sapunul, dar unele tipuri de ten gras prezinta intoleranta. In aceasta situatie folosirea sapunului se face numai de 2- 3 ori pe saptamana.  
Daca pielea este acneica si exista riscul unei infectii este bine ca apa pe care o folosim sa fie mai intai fiarta si apoi racita iar in locul prosopului sa folosim servetele din hartiepe care apoi sa le aruncam. Cele mai indicate sapunuri sunt cele cu borax si sulf.

In cazul tenului gras trebuie evitata folosirea cremelor de curatat, care accentuiaza gradul de grasime a pielii si provoaca unele neajunsuri, ca aparitia punctelor negre, a cosurilor, s.a. Pentru curatire se poate folosi o solutie de albus de ou amestecat cu zeama de lamaie (jumatate de lamaie) si 15ml alcool, adaugat picatura cu picatura.
Tenurile grase mai pot fi demachiate si cu asa- zisa "faina cosmetica" care se poate prepara din 20 g tarate, 5 g malai, 2,5 borax. Alta formula prevede 70 g tarate, 20 g malai, 10 g bicarbonat de sodiu.

Aplicarea de creme de noapte nu este indicata.
Dimineata, dupa o simpla spalare cu apa, se aplica crema, dupa care se pudreaza. Pudrele sunt necesare in ingrijirea unui ten gras, deoarcece absorb grasimea si fac sa dispara luciul pielii.

luni, 11 martie 2013

Chirurgia estetica

Astazi se vorbeste tot mai mult despre chirurgia estetica, multe femei dorind sa se opereze pentru a inlatura ridurile, barbia dubla pe care le imbatraneste sau pungile de sub ochi care imprima fetei un aer obosit. 

Exista doua feluri de chirurgie estetica: 

  • chirurgie pentru intretinere
  •  chirurgie corectoare
Chirugia pentru intretinere
Inainte de o operatie estetica, pacientul este supus controalelor clinice (mai ales examenul cardiovascular) si de laborator (timp de sangerare si coagulare, dozarea glicemeiei, s.a). Operatia in sine este nedureroasa datorita anesteziei locale sau generale, dupa caz.

(imaginea este ca titlu de prezentare)

Este indicat ca persoana care va fi operata sa viziteze de cateva ori chirurgul inaintea interventiei estetice, pentru ca acesta sa o poata observa mai bine si sa-i cunosca fata, se va potrivi cu caracterul celui operat. 
Mentinerea rezultatelor obtinute difera dupa organul operat, varsta pacientului, starea pielii, s.a. Astfel, rezultatele interventiilor chirurgicale la nas si urechi sunt definitive, in timp ce rezultatele operatiilor efectuate pentru riduri sunt temporare.

Operatia  cea mai valoroasa pentru intinerire este asa-numitul "lifting". Liftingul este interventia chirurgicala estetica care intinde pielea obrazului stergand ridurile, reface ovalul fetei si micsoreaza barbia dubla. Operatia dureaza 2-3 ore  iar pacientii- de obicei in varsta- trebuie atent examinati si pregatiti. Dupa operatie apar pungi cu sange disgratioase, datorita faptului ca incizia pielii este foarte lunga- din regiunea tamplelor trecand de dupa urechi si ajungand la ceafa. Hematoanele dispar dupa 2-3 saptamani , iar linia de incizie este mascata de par. Noua fata intinerita socheaza putin pacientul. Dupa operatie fata nu trebuie sa arate nici prea fixa, nici prea intinsa,ci trebuie sa ramana mobila si expresiva.

Chirurgia corectoare
Se stie ca natura nu este la fel de darnica cu toti oamenii: defecte ale nasului sau urechilor, cicatricele, petele, cearcanele. 
Scopul chirurgiei corectoare este de a repara aceste defecte prin operatie ameliorandu-le sau vindecandu-le. Prin operarea unui nas stramb , se poate ameliora respiratia, care pana atunci era dificila, iar prin operarea unor ochi care priveau crucis sau in afara (strabism) se amelioreaza net vederea.

duminică, 3 martie 2013

Un martisor special pentru micile domnisoare

Vremea martisoarelor vesteste sosirea primavarii!
Luna martie este luna noastra, a femeilor, in care zambetul trebuie sa ne insoteasca clipa de clipa.

De martisor am pregatit pentru voi un concurs special dedicat micilor domnisoare, in colaborare cu  Bijuterii Ania

Premiul consta intr-o pereche de cercei din aur galben de 14 K cu gargarite, ideali pentru fetite.




Regulament

1. Urmariti blog-ul prin GFC
2. Like paginii de facebook al sponsorului Bijuteria Ania
3. Like paginii de facebook al blog-ului Doddoღ
4. Share la concurs
5. Lasati un comentariu in cadrul concursului in care sa mentionati toti pasii pe care i-ati urmat.

Cititi cu atentie regulamentul, toti pasii sunt obligatorii.
Comentariile anonime nu sunt luate in considerare.

Perioada desfasuraii concursului: 03 martie- 25 martie 2013.

Succes!
  
Concursul s-a incheiat!

Felicitari, Anita Prejmerean!


Trimite datele de contact pe facebook.