Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

miercuri, 23 februarie 2011

"Ce produs LRP ai lua pe o insula pustie si de ce?"

Pustiu inainte, pustiu in urma... să stai să aştepţi o altă furtună ce să te poarte spre celălalt mal, luând poziţia inadaptabilului complet al locului şi timpului în care ai ajuns sau să încerci să ignori timpul şi locul...
Să plângi sau să te bucuri?
Să mori sau să învii?
Insula pustie? Hidratare?... La Roche-Posay, Hydraphase Intense formula se bazeaza pe rolul jonctiunilor celulare in hidratare. 
De ce? 
Acidul hialuronic este un element prezent in mod natural in piele, capabil sa retina o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decat greutatea sa. Divizat in fragmente de marime optima, acesta penetreaza usor si mai adanc in straturile epidermului, pentru a imbiba instantaneu pielea cu apa, asigurand o hidratare imediata si intensiva. 
Crema nu ingrasa deloc tenul, dar il hidrateaza in acelasi timp, ceea ce este cu adevarat fabulos pentru fetele ca mine, cu tenul deshidratat si mixt in acelasi timp. Pielea ramane mata pe parcursul intregii zile.
Flaconul cu pompita care pastreaza intacta crema dinauntru si totodata, care ma ajuta sa dozez foarte bine cantitatea de crema necesara in fiecare moment al zilei. Trei apasari et voila! Trebuie sa marturisesc ca nu sunt o fana declarata a cremelor in borcanas – doar ideea ca bag in fiecare zi mana in acelasi recipient ma trimite cu gandul la multe, multe bacterii (chiar daca imi dezinfectez mainile inainte). Dupa cateva ore de mers pe meleagurile insulei pustii am senzatia de piele care “tine”, 
Crema Hydraphase Intense La Roche Posay nu contine parabeni.  
Poza din Aldaba Africa, poze cu peisaje exotice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu