Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

joi, 25 iulie 2013

Avem nevoie de stilist de moda?

Fiecare dintre noi isi doreste sa arate sublim in absolut fiecare moment.

Asa cum spunea si Coco Chanel, "sa nu iesi din casa nearanjata, caci nu stii cand iti vei intalni marea dragoste". Dar lucrul acesta necesita totodata mult timp si multa atentie. Si sa nu uitam de simt, un fel de al saselea simt: este usor sa-i critici pe cei din jur, dar cand vine vorba despre tine, fie devenim mult prea indulgenti, fie mult prea critici. 
E o sabie cu doua taisuri, asa ca este indicat , daca nu chiar necesar sa primiesti o opinie din exterior, cat de cat obiectiva.    

Suntem, uneori dispusi sa cheltuim foarte multi bani pe rochii de ocazie, costume sofisticate, rochii elegante, accesorii, pantofi, doar ca sa aratam perfect si sa ne simtim frumoase. Dar uneori cheltuim banii in van, caci nu intotdeauna facem cele mai bune alegeri. Chiar daca rochia respectiva arata bestial pe manechinul din vitrina si mai este si de la o firma foarte cautata, populara si ravnita de toata lumea, nu inseamna ca noua ne sta bine. Poate nu am ales chiar numarul potrivit, poate necesita anumite modificari la o croitorie sau pur si simplu nu ni se potriveste culoarea sau croiala.

Asadar, da avem nevoie de un stilist!
Nu trebuie sa fii o celebritate, ca sa ai propriul tau stilist, dar trebuie intr-adevar sa iti permiti. In America, acest lucru este extrem de popular. Toata lumea are un stilist, un terapeut, un consultat financiar. L noi este mai greu, dar daca intr-adevar iti doresti unul, cred ca poti gasi si negocia cu usurinta. Poate nu ai nevoie de un expert, ci doar de un ochi bun, un om cu simtul estetic dezvoltat.   
De cele mai multe ori, apelam la prieteni. Dar, poate cel mai indicat ar fi sa inveti tu cateva lucruri de baza. Sa incerci sa fii sincera cu tine, sa-ti evaluezi corect calitatile si defectele si sa inveti sa le accepti si sa scoti in evidenta atuurile!

Rochii http://www.donatella.ro/


Un comentariu: