Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

luni, 2 septembrie 2013

Esarfa merge la orice

Esarfa este unul dintre accesoriile mele preferate, pentru ca o porti purta in absolut orice ocazie si in orice anotimp: fie ca  sunt 40 grade la umbra, fie ca esti invaluita intr-un ger cumplit, fie ca o asortezi la rochii  elegante sau haine casual, esarfa merge de minune cu orice.
Exista mult mai multe feluri de a purta o esarfa, decat cel clasic in jurul gatului. Fii creativa!

Poti imbraca un tricou simplu si sa-ti acoperi un singur umar cu o esarfa subtire, ca apoi sa o strangi in jurul taliei cu o curea mai lata, pentru siguranta. Sau poti sa o pui peste umeri si sa o prinzi cu o brosa simpatica, ca un fel de poncho. Nu-ti fie teama sa alegi esarfe cat mai colorate, care explodeaza de nuante si modele.

(imaginea este ca titlu de prezentare)

La o tinuta neutra, o esarfa rosie cu buline enorme va aduce un plus de senzatie si unicitate imaginii tale. Poti sa o legi in jurul taliei sau sa o folosesti in loc de curea. 
Alege o esarfa subtire, de marime potrivita, pentru a o putea infsura cu usurinta. Pentru a crea o imagine mai relaxata, poti sa o legi lejer in jurul gatului in forma unui colier. 

Pentru serile mai racoroase de vara, o esarfa mare din panza se va aseza sublim pe tine. La o pereche de jeansi scurti si o bluza vaporoasa larga, acest gen de esarfa arata perfect. 
Poti sa alegi un model tribal sau inflorat. 
Iar pentru serile de toamna si pentru un look urban poti pastra aceiasi culoare, dar te poti juca cu materialele. La o jacheta subtire bleu, poti alege tot o esarfa bleu, dar din cu totul alt material. 
Si tot pentru sezonul mai racoros, poti ramne la ideea de haine enorme, asortand o esarfa mare cu un pulover foarte larg, pe care sa o asezi in jurul gatului ca un guler. 

Sunt sigura ca poti sa descoperi si tu multe alte feluri de a purta o esarfa. 
Lasa-te libera si lasa-te purtata de imaginatie. 


5 comentarii: