Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

luni, 23 septembrie 2013

Ingrijirea pielii corpului toamna

Toamna este anotimpul cel mai bun pentru inceperea unor tratamente cosmetice, efectuand un autocontrol cat mai obiectiv pentru rectificarea unor deficiente si pentru a face fata anotimpului rece.

Pentru mentinerea nuantei pe care a capatat-o pielea in timpul verii, putem folosi produse de autobronzat.
Sub machiaj vom aplica o crema hidratanta, iar seara demachierea va fi facuta tot cu lapte hidratant, aplicand apoi o lotiune tonica (fara alcool) si o crema de noapte antirid.

(imaginea este ca titlu de prezentare)

In cazul in care pielea a avut de suferit, se recomanda un tratament, care dupa caz, se va face un gomaj sau un peeling. Tenul va aparea mai luminos si mai sanatos. In lunile de toamna machiajul zilnic va fi discret:
vom folosi un fond de ten fluid- hidratant, pe cat posibil vom evita pudra, iar pe buze vom aplica un ruj gras.
S-ar putea ca parul sa fie dcolorat, iar organismul sa se readapteze mai anevoios la vechiul stil de viata. In acest scop se recomanda dusul si masajul zilnic, iar parului  o baie de ulei vitaminizat. O cura de struguri si mere va contribui la vitalizarea organismului..
Strugurii pot fi folositi si la realizarea unor masti cosmetice, indicate tenurilor patate, deshidratate si uscate.

Toamna fiind un anotimp de tranzitie, in special spre sfarsitul ei, apar schimbari bruste de temperatura, care impun masuri de protectie pentru a pastra pielea neteda si catifelata- pot fi folosite creme grase pentru ten. In cazul in care ni s-a ridat tenul, putem aplica o masca din panza imbibata cu ulai de masline caldut, mentinand-o timp de 20- 30 minute; Peste masca se va aplica o hartie pentru a mentine caldura constanta.


3 comentarii: