Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

joi, 3 februarie 2011



Bine ati venit ! Ne bucuram ca ati ales sa participati la concursul nostru.

Ce trebuie sa stiti :

  • Pentru a participa, este obligatoriu sa aveti domiciliul stabil in Romania
  • Inregistrati-va pe site ca utilizator (cont gratuit)
  • Publicati tema concursului pe propriul blog/site sau chiar aici sub forma de comentariu.
    In cazul in care veti publica tema concursului pe propriul blog/site, va trebui sa postati pe rent-your-friend.com, comentariul “  Particip cu acest link” (si ne oferiti link-ul). In textul articolului dvs sau in prezentarea facuta,va trebui sa trimiteti un link catre site-ul www.rent-your-friend.com .In cazul in care nu indepliniti aceasta conditie, cu regret va informam ca participarea dvs nu va fi luata in consideratie.
  • Pentru a va informa in detaliu privind reguli de participare si conditii de validare premiu, va rugam accesati Termeni si Conditii.
Va asteptam si va uram mult succes,
Echipa Rent Your Friend

Castigatorul concursului din luna ianuarie va fi anuntat pe 5 Februarie

Informatii despre concursul din luna februarie :

Pentru a participa la acest concurs participantii trebuie sa aiba cont in reteaua Facebook si sa devina fan al paginii Rent Your Friend pe Facebook ( prin optiunea Like).Mentioneaza numarul de prieteni care sunt fani Rent Your Friend pe Facebook, url-ul profilului tau de Facebook si o sugestie privind imbunatatirea acestui site (prezentare,servicii,interactiune etc).Cine va avea cei mai multi prieteni care au devenit fani Rent Your Friend si a postat toate cerintele prezentate, acela va fi desemnat castigatorul concursului.

Concursul se incheie pe data de 1 Martie 2011 ora 23:59 ora Romaniei, castigatorul urmand a fi anuntat in data de 5 Martie 2011.

Indeplinind conditiile prezentate, participantii intra in cursa pentru castigarea premiului de 100 euro CASH, insotit de unul dintre pachetele de servicii Rent-Your-Friend promovate online (pachet de servicii la alegere, cu exceptia pachetelor Tell-a-friend si Utilizator Premium).

Participa acum la acest concurs ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu