Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

vineri, 31 august 2012

Sunteti multumita de farmecul dvs.?

Reguli generale pentru a avea farmec nu exista, fiind vorba doar de calitati personale.Oamenii au multe trasaturi comune fizice si psihice, dar exista si acel ceva propriu fiecaruia care retine atentia si de care ne amintim, de exemplu duiosia, puterea de intelegere, seriozitatea, optimismul cuiva, de un anumit specific al personalitatii! 

Trebuie sa incercam sa ne prezentam intr-un mod cat mai firesc, in tot ceea ce facem, sa pastram controlul asupra gesturilor, miscarilor noastre, sa nu aparem crispate, intr-un cuvant, comportarea noastra sa fie cat mai naturala. 


Sa suradem si sa radem cat mai mult. Rasul este o reteta miracol, este un tonic nu numai pentru suflet, caci prin ras se intensifica circulatia sangvina, trasaturile se destind. O stare generala psihica buna aduce si o buna dispozitie. Daca suntem bune, calme, ingaduitoare, daca vrem sa ne pastram aerul tineresc, nu trebuie sa ne enervam pentru orice; enervarea oricat de mica ar fi, ne intuneca, ne urateste figura. Obiceiul de a ne increti fruntea oricand nu ne place ceva sau nu ne convine- duce la aparitia ridurilor transversale, dupa cum si un zambet conventional, fals, prea des duce la aparitia parantezelor in jurul gurii.

O importanta deosebita o are si vocea. Sa nu uitam expresiile "tonul face muzica", "vorba dulce mult aduce"! 
Folosind o voce buna la telefon, in relatiile cu colegii si acasa, vom reusi sa imprimam vocii noastre un ton personal, agreabil si placut.

Pentru cei din jurul nostru trebuie sa avem o atitudine care sa raspunda nevoii acestora de intelegere si incurajare, sa avem o atitudine de generozitate dublata, de rabdarea necesara cand ascultam marturisirile unei prietene; in acest fel vom deveni o prietena de nepretuit!

3 comentarii: