Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

vineri, 19 octombrie 2012

Multumiri

In primul rand tin sa le multumesc din suflet, pentru loialitate celor care ma urmaresc constant!

Am organizat o multime de concursuri, cu premii considerabile, de-a lungul timpului; unii dintre voi au multumit iar altii nu au mai dat nici un semn (prefer sa nu dau nume pentru a nu crea tensiuni sau discutii contradisctorii). 


Pe viitor o sa fiu mai atenta cu cei, care au ramas alaturi de mine in orice moment- indiferent de postarile pe blog- fie postari, review-uri sau alte subiecte. Orice Like, Comentariu este important!

Incepand cu luna ianuarie 2013, o sa ma axez mai mult pe review-uri si postari despre stilul de viata sanatos...dar si concursuri, insa nu asa dese! Am constatat ca participarea la concursuri este in numar foarte mic, ceea ce ma descurajeaza.

Daca aveti intrebari, opinii, sfaturi, sunt dispusa sa raspund la orice! (decente) 

17 comentarii:

  1. Noi iti multumim pentru tot,eu una o sa te citesc indiferent de concursuri.

    Bafta cu blogul/blogurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. cum vrei tu mihaela .eu te voi citi indiferent ca organizezi sau nu concursuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna scumpa mea Doddo , in primul rand noi ar trebui sa iti multumim pt ca cel putin o data in zi te gandesti la noi, la piticii nostri. Iti multumim pt concursuri , chiar daca nu am castigat de multe ori eu tot te-am urmarit, te urmaresc pt ca citesc postarile cu drag(chiar daca nu las comentarii spre rusinea mea)si mai prind cate un sfat util. Asa ca nu fi suparata pe cei care nu mai dau un semn de viata sau nu spun macar un multumesc,bucura-te de cei care sunt langa tine si care te apreciaza. Te pup si te imbratisez cu mult drag ,un pupic mic si pt printesa ta frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  4. tu decizi cum faci, oricum noi asteptam in continuare postarile tale.pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. veronica picioroagavineri, octombrie 19, 2012

    Mihaela..eu cred ca multa lume te apreciaza in egala masura si pentru articolele tale complete si ptr faptul ca ne rasfeti cu concursuri. Daca la unele sut mai putini participanti nu e motiv sa te descurajezi!! De exemplu eu la unul de copii nu am participat ptr ca hainutele erau prea mici ptr fetita mea..rochita..si-am cnsiderat ca trebuie sa aibe sanse alte fete cu copii mai mici. Si ma gandesc ca din acelasi motiv n-au participat nici altele. Noi suntem aici! Oricum! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand noi iti multumim pentru ca esti mereu aici cand avem nevoiede tine.Cine vrea sa te urmareasca te urmareste oricum si fara concursuri.Te pup si te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  7. tu stii cel mai bine ce vei face, eu raman alaturi de tine

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi iti multumim pentru ca esti mereu aici cu postari utile eu am citit postarile tale cu mare drag si te voi urmari in continuare la fel nu numai pentru concursuri revenim la tine pe pagina sau pe blog bine spun si fetele cine vrea sa-ti fie alaturi va reveni de fiecare data si cand postezi un articol si la un concurs si la un comentariu.Eu iti doresc un weekend placut si voi fi alaturi de tine mereu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi oricum te 'citim', indiferent de situatie! Totul e sa scrii..Multumim!Pupici si tie si micutei tale!

    RăspundețiȘtergere
  10. pupici,ai dreptate cu ce spui,eu ce nu inteleg este ca de ce nu se inscriu,sincer chiar sunt premii frumoase,si mai multe locuri premiate,nu doar unul ca la alte concursuri,eu te urmeresc mereu si asa o sa fac incontinuare,chiar imi place ceea ce faci,probabil ai obs si tu ce vreau sa spun:)

    RăspundețiȘtergere
  11. ce canita vesela , mi-ar placea tare mult una :)

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt alaturi de tine ,imi plac postarile le citesc cu drag
    felicitari si multumim pentru concursurile organizate (multe si cu premii frumoase)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Succes draga mea,eu sunt alaturi de tine :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Voi ramane alaturi de tine indiferent de situatie ca pa acum. Pupici multi si dragi :*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. In primul rand,noi trebuie sa iti multumim pentru ca ne dedici mult timp prin postarile tale foarte utile.Chiar daca in ultimul timp nu am prea avut timp sa te urmaresc, deoarece am avut foarte multe treburi, (m-am angajat:) si a trebuit sa o ajut pe mami la curatenie) revin si recuperez din urma.Vei ramane mereu printre blogurile mele preferate.Te pup!

    RăspundețiȘtergere