Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

miercuri, 21 martie 2012

Super concurs pentru bloggeri!

Campanie pentru 100 bloggerri!
ZorileStore.ro iti ofera gratuit o pereche de papuci brazilieni!


Ai blog si vrei sa castigi de pe urma lui? Atunci ZorileStore.ro te premiaza! ZorileStore ofera 100 de perechi de papuci bloggerilor pentru un "test-drive" inovativ. Spre deosibire insa de test-drive-ul unei masini, papucii testati raman la tine! Mai bine zis magazinul ZorileStore ofera 100 de papuci gratuiti bloggerilor care participa la aceasta campanie. Vine vara iar ZorileStore.ro si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor.


Ce trebuie sa faci?
Campania functioneaza in doua etape.


1. Prima etapa consta in alegerea produsului si scrierea unui articol in care mentionezi campania ZorileStore.ro si pereachea de papuci aleasa de tine:
Mai intai iti alegi orice pereche de papuci de la adresa http://www.zorilestore.ro/papuci. Apoi te inscrii in formularul de mai jos, in care sa completezi urmatoarele 5 campuri: 
- adresa blog-ului tau
- adresa articolului de pe blog-ul tau in care sa mentionezi campania si descrii perechea de papuci pe care o alegi
- adresa ta de e-mail
- perechea de papuci aleasa de tine (aici specifici numele si codul produsului- exemplu: http://www.zorilestore.ro/papuci-femei-g2b-gb-colorful-sea-kirey-f-37680_21949, Codul este "36780_21949 si marimea papucilor). 
-  adresa la care vrei sa primesti perechea de papuci si numarul tau de telefon

Pentru a intra in concurs intrati aici


2. Etapa a doua:
Dupa cateva zile in care ai testat modelul ales de tine, scrii un articol cu impresiile tale despre proaspata ta pereche de papuci si inscrii in al doilea formular articolul cu review-ul realizat de tine noii perechi de papuci. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu