Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

marți, 12 februarie 2013

Doriti sa va pastrati silueta?

A in forma inseamna a fi supla, nu a fi slaba. 
Dorinta de a avea si de a ne pastra silueta cat mai mult timp posibil este justificata si prin faptul ca nimic nu marcheaza varsta mai mult ca o silueta greoaie. Rotunjirile nu mai sunt la moda.
Daca aveti tendinta sa va pierdeti linia trebuie sa luati o serie de masuri imediate, neglijenta nefiind permisa.
In primul rand trebuie sa ne impunem o disciplina alimentara care este valabila pentru toti cei care doresc sa pastreze o sanatate buna, un mod de viata sanatos si un spirit activ.


La multi tineri este vorba de o obezitate ereditara, care are la baza tot faptul ca in familia respectiva "se mananca bine". 
In ultimul timp in lumea intreaga exista o preocupare privind obezitatea juvenila care a devenit un fenomen frecvent.
Cauza principala ramane tot alimentatia si nu dereglarea hormonala, iar vina o poarta parintii care indoapa copiii peste masura.

Tendinta de ingrasare se explica si prin modul de viata.
Nu trebuie omis faptul ca organismul uman este un laborator perfectionist si inteligent. Daca sariti peste o masa el recupereaza automat, la masa urmatoare ceea ce a pierdut. A gusta toata ziua cate ceva, indiferent ce si la ce ora, nerespectand mesele, nu suntem la adapost de ingrasare.
Viata sedentara, lipsa de exercitii fizice, lipsa de oxigen, sau chiar de o viata prea agitata, nerespectarea orelor de somn,  sunt cauze care duc la obezitate intrucat organismul  nu poate consuma nici macar ceea ce ingeram zilnic, nemaivorbind de un consum a rezervelor sale. Numai in acest caz- de consum al rezervelor- se poate obtine o pierdere in greutate.


4 comentarii: