Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

luni, 12 martie 2012

Un "martisor" unic in lume- MATRICIUM



De 8 martie Prietenii Bioderma, mi-au trimis un "martisor" unic in lume; cel mai frumos cadou...MATRICIUM
Un gest frumos si de apreciat, multumesc Bioderma!


Laboratoarele Dermatologice Bioderma au conceput MATRICIUM- un dispozitiv medical, unic in lume, un veritabil regenerator cutant ce actioneaza in profunzimea pielii.


                               
MATRICIUM este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovatie itiintifica fara precedent pentru sanatatea pielii.
MATRICIUM recreeaza mediul natural in care celulele pielii iau nastere si furnizeaza substante nutritive esentiale pentru reinoirea celulara si regenerarea tesuturilor. MATRICIUM este un "cocktail de sanatate" pentru pielea agresata, expusa agresiunilor zilnice (stres, oboseala cronica, poluare, etc) si pentru pielea lezata, fara sangerare su exusat (peeling, dermabraziune, arsuri de gradul l, dereglari hormonale etc)  
MATRICIUM contine 30 de monodoze 100% sterile de 1 ml.
MATRICIUM contine 63 substante active 100% bio-compatibile, existente in mod natural in piele, esentiale in regenerarea celulelor si tesuturilor.
MATRICIUM, NU contine conservanti, parfum, coloranti, parabeni asigurand astfel o toleranta perfecta. 
MATRICIUM este un dispozitiv medical de clasa a-ll-a, conform Directivei 93/42/EEC


De ce este MATRICIUM un dispozitiv medical?  
MATRICIUM este inregistrat ca dispozitiv medical deoarece s-a dovedit actiunea sa la nivelul dermului- stratul pielii cu rol de sustinere, in care se gasesc fibrele de colagen si elastina, acidul hyaluronic, vasele de sange etc.  
Utilizare: Se aplica dimineata si seara pe pielea perfect curata (pe fata, gat, decolteu, maini) inaintea aplicarii cremei folosite in mod obisnuit. O monodoza poate fi folosita in maxim 24 de ore de la deschidere, dupa aceasta perioada produsul isi pierde din proprietati.
MATRICIUM  va fi disponibil in farmaciile partenere la nivel national incepand cu 1 Martie. Pretul recomandat la raft este de 199 Ron.

4 comentarii: