Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

miercuri, 10 aprilie 2013

Varicela- varsat de vant

Varicela sau varsatul de vant- boala, care se ia de regula la copii, se raspandeste prin tuse, stranut si prin lichidul apos din pustule, care se sparg acoperindu-se cu coji groase. Printre simptome, ce apar in mod normal la 10- 21 de zile de la infectie, se numara febra, o eruptie cu mancarimi extrem de puternice, oboseala si dureri de cap. 

Varsatul de vant este contagios dinainte de aparitia pustulelor si timp de 7 zile de la aparitia ultimelor. Evitati sa le zgandariti, puteti ramane cu cicatrice permanente. Din acest motiv unghiile copiilor mici trebuie taiate foarte scurt pe durata bolii.
Lotiunile si baile calde repetate pot calma mancarimea.

(imaginea este ca titlu de prezentare)

Odata ce copii au avut boala, ei sunt imuni pe viata. Totusi, virusul exista latent in sistemul nervos si provoaca zona zoster daca este reactivat la maturitate. Nu te poti molipsi de zona zoster de la un bolnav de varsat de vant, insa te poti molipsi de varsat de vant de la un bonav de zona zoster.       
Exista si un vaccin impotriva varsatului de vant, insa nu este administrat decat pacientilor de mare risc, ca de exemplu copiilor cu transplanturi de organe sau cu leucemie.
Varsatul de vant este mai grav la adulti, fuundca acestia au sanse mai mari sa dezvolte pneumonie si alte complicatii.

Deoarece vitamina A joaca un rol important in mentinerea sanatatii mucuoaselor, ca sin in vindecarea pielii, persoanele bolnave de varsat de vant trebuie stimulate sa respecte o dieta bogata in aceasta vitamina. Ficatul este o sursa excelenta (dar nu pentru femeile insarcinate), in timp ce beta- carotenul, pe care organismul il transforma in vitamina A, se intalneste in legume verzi dar si in fructe si legume de culoare portocalie.
Ca in orice caz de febra, beti lichide din abundenta. Sucul de citrice este deosebit de bun, deoarece furnizeaza vitamina C, necesara si pentru o piele sanatoasa  dar si pentru prevenirea infectiilor.

Chiar daca respectarea sfaturilor nutritionale de mai sus nu va vindeca varsatul de vant, va oferi bolnavului cele mai bune conditii posibile pentru o refacere rapida dupa boala.

4 comentarii:

  1. multumim pt articol, am avut cand eram copil tin minte si acum

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut varsat de vant la 18 ani, si Doamne cat de greu mi-a mai fost ca eram in timpul examenelor...am lipsit vreo 2 luni pentru ca initial imi era rau, si abia apoi au aparut bubitele :(

    RăspundețiȘtergere
  3. eii eu am facut la 26 de ani , groaznic sa stai doar in casa cu bubeke alea pe tot corpul ,

    RăspundețiȘtergere
  4. CURANȚĂ IERBALĂ PENTRU Zoster, verucă și herpi, Hv / SIDA Acum 5 ani am avut veruci, am fost tratată cu ceva lichid aplicat pe veruci au continuat să crească și să se răspândească ... Următorii 2 medici au făcut intervenție cu laser pentru a le îndepărta. La 1 an după operație, au crescut din nou aproape de locul în care erau primii, așa că, în cele din urmă, mi s-a spus că este ZINGURI. L-am avut de foarte mult timp, l-am contractat de la iubitul meu înșelat și am aflat că și el era infectat și am încheiat relația dintre noi. Negii erau atât de stânjeniti pentru că au început să se răspândească peste tot. Mă ocup de aceste lucruri de foarte mult timp. Ultimul tratament pe care l-am luat a fost în urmă cu aproximativ 2 ani, am aplicat tratament natural de la cura de plante Dr. JAMES, la o săptămână după aplicarea tratamentului, toate negii au dispărut. Acum sunt 2 ani și câteva luni nu am niciun neg sau niciun simptom al Zosterului. wow "" este grozav, dr. JAMES m-a vindecat în cele din urmă. Oricine trăiește cu SHINGLES îl contactează pe Dr. JAMES pentru tratamente naturale. Acest medicament pe bază de plante este ușor de băut, fără efecte secundare. Dr. James a vindecat boli precum boala Parkinson, schizofrenie, cancer pulmonar, cancer mamar, cancer colo-rectal, sânge, cancer de prostată, epilepsie Boala Dupuytren, boală celiacă, boala Creutzfeldt-Jakob, angiopatie amiloidă cerebrală, ataxie, artrită, Scleroza laterală amiotrofică, fibromialgia, toxicitatea fluorochinolonelor
    Sindrom Fibrodysplasia Ossificans ProgresS scleroză, convulsii, boala Alzheimer, carcinom adrenocortical. Astm, boli alergice, Copd, glaucom., Cataractă, degenerescență maculară, boli cardiovasculare, boli pulmonare. , Hipertensiune arterială, Boala Lyme, Cancer de sânge, Cancer de creier, Cancer de sân, Cancer de plămâni, Cancer de rinichi, HIV / SIDA, Virus herpes, Hepatita B, Inflamator hepatic, Diabet, Fibroid. Contactați doctorul Jmaes care m-a vindecat prin e-mailul său [drjamesherbalmix@gmail.com].

    RăspundețiȘtergere