Totalul afișărilor de pagină

Ammauri Fashion Store

marți, 19 iunie 2012

Tratament ingrijire zilnica a fetei, pentru un ten impecabil

Perla Frumusetii are multe efecte benefice, multi o privesc ca pe un produs magic; nu este magic, este un produs 100% natural, iar puterea naturii este nemarginita.


Un complex de vitamine si minerale, biostimulatori si regeneratori 100% din plante care: 
- dau tenului fermitate si luminozitate
- protejeaza
- regenereaza
- energizeaza
- intinde pielea
- are efect antibacterian si antivirotic
- pastreaza umiditatea tenului 
- pasteaza pielea elastica
- previne imbatranirea
- inlatura ridurile
- diminuiaza cearcanele
- tenul va radia de sanatate si va fi mai matasos, un efect unic de confort care se simte dupa prima aplicare




Femeile care folosesc Perla Frumusetii in scurt timp vor putea renunta la Fondul de ten, iar barbatii pot inlocui solutia dupa barbierit cu acest produs minunat. 


Un produs 100% natural care regleaza productia de sebum, nivelul de hidratare si alte probleme ale tenului, hraneste, regleaza functiile si intinereste celulele. Perla Frumusetii pentru ingrijire zilnica este potrivita tuturor tipurilor de ten si tutror varstelor, foarte diferita de produsele obisnuite deoarece actioneaza la nivel celular regland problemele de ten. 
Perla Frumusetii este acceptata cu caldura de corpul uman, nu are efecte negative, este i perfecta afinitate cu pielea, capabila de a vindeca, regenera si de a inlatura orice imperfectiune a pielii.


Ingrijirea fetei
Ca fata noastra sa arate bine, sa fie stralucitoare si luminoasa este necesara o ingrijire zilnica, o datorie "dulce" pe care o avem. 
Tenul ingrijit este frumos!
Perla Frumusetii nu poate schimba fizionomia fetei, dar sigur poate schimba aspectul intr-unul ingrijit si placut cu un minim de efort.


Frumusetea neglijata se pierde cu timpul din cauza mai multor factori daunatori care cu dusmanie o ataca in fiecare clipa: poluarea, soarele, frigul, stresul, cosmeticele chimice folosite, chimicalele din alimentatie si aer, radiatiile existente peste tot si inca multe altele.


Este important sa va ingrijiti fata zilnic in mod corespunzator; acest lucru este foarte usor de facut cu Perla Frumusetii, 3- 4 picaturi din natura aplicate pe fata de 3 ori pe zi va vor schimba aspectul si veti pasi in viata cu o mai mare incredere in propia persoana si asa increzatori, toate vor fi mai luminose ca si fata dumneavoastra.


Odata cu trecerea anilor functiile pielii se modifica, trecerile de la un anotimp la altul desemenea afecteaza pielea, iar aceasta are nevoie de o ingrijire adecvata, potrivita situatiei. Perla Frumusetii este recomandata in toate situatiile, doar cantitatea folosita difera de la caz la caz (unii pun 3 picaturi, altii 4 sau 5).


Diferit de celelalte parti ale corpului care sunt protejate de haine, manusi, ciorapi...fata este mereu expusa si se protejeaza cu Perla Frumusetii. Nu lasati fata in voia sortii, pentru ca va intalniti zilnic in oglinda si o fata neprotejata arata cicatricile atacurilor externe.


Fiecare om priveste cu tristete propia fata care nu arata bine si se scuza in sinea sa: " nu sunt eu de vina, ce sa fac? nu am timp sa ma ingrijesc, nu am bani, nu stiu cu ce produse...s.a". Acum oricine poate sa aiba o fata ingrijita, cu Perla Frumusetii!
Ai nevoie doar de cateva minute sa o aplici!

9 comentarii:

  1. nu am auzit niciodata de acest tratament minune - insa daca chiar este adevarat las cumpara -o sa intru pe saitul lor sa vad si un pret si mai multe inforamtii.multumim -mihaela .

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca vrei sa cumperi acest produs ma poti contacta si pe mine. Costa doar 40 ron.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este super postarea si ma gandesc ca si acest produs !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt foarte multumit de produs. hidrateaza foarte bine, face pielea elastica si fina. stiu ca este facut de un naturist din Serbia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant.N-am auzit de acest tratament pana acum.Si mai interesant e ca poate fi folosit si de barbati:)Doar si ei trebuie sa fie frumosi;)

    RăspundețiȘtergere
  6. w0w! atatea beneficii are? Combate si cearcanele...Eu nu prea imi dau cu creme, dar asta m-ar convinge...

    te invit la concursul de pe blogul meu http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

    RăspundețiȘtergere